ΔΩΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ !Αγαπητοί φίλοι ,

 
εδω και λίγο καιρό έχει δημιουργηθεί στο χωριό μας μια δημόσια Βιβλιοθήκη.Με πολύ προσπάθεια, κόπο μα και μεράκι  συγκεντρώθηκε ένας αρκετά  μεγάλος αριθμός βιβλίων . Τα περισσότερα βιβλία  είναι προσφορές  συνδημοτών μας.  Η Βιβλιοθήκη του Νέου Μοναστηρίου στεγάζεται στον πρώτο όροφο του Παιδικού Σταθμού . Πρόκειται για μια θαυμάσια και καλαίσθητη αίθουσα που απευθύνεται σε όλους τους  λάτρεις των βιβλίων και της γνώσης. Τα βιβλία φυσικά διατείθενται εντελώς δωρεάν και η βιβλιοθήκη είναι υπό τη σκέπη του δήμου ΔομοκούΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού- στο παράρτημα του Νέου Μοναστηρίου δέχεται τις δωρεές των καινούριων και των παλιών σας βιβλίων που δεν χρειάζεστε πια. Μπορείτε να προσφέρετε τα βιβλία σας στη Βιβλιοθήκη και να μοιραστείτε τη χαρά της ανάγνωσης με κάποιον άλλο που θα διαβάζει ένα βιβλίο της δικής σας επιλογής.

Χαρίζοντας τα βιβλία σας στη Βιβλιοθήκη συμβάλλετε στην ανάπτυξη της συλλογής της! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς κι εμείς θα σας υποδείξουμε τον τρόπο που θα φτάσουν τα βιβλία στα χέρια μας. 2232071242 και 6972147545


Facebook : https://www.facebook.com/groups/1677821835767468/ 

 
Share on Google Plus

About Ofenis

H αγάπη για τον τόπο μας είναι δείγμα πολιτισμού.Τίποτα δε μας ανήκει όλα είναι δανεικά και τα οφείλουμε στις γενιές που ακολουθούν..
    Blogger Comment
    Facebook Comment