Έλληνας αγρότης από το Δομοκό στέλνει τηλεγράφημα στον Γιούνκερ!

Έλληνας αγρότης από το Δομοκό στέλνει τηλεγράφημα στον Γιούνκερ!

Με αγνή πρόθεση και με την αυθεντικότητα που τον διακρίνει ο Δημήτρης Παπαγυιός, από την Άνω Αγόριανη Δομοκού, 70χρονος «Έλληνας αγρότης» όπως δηλώνει ο ίδιος, κάνει την δική του προσπάθεια να συμπαρασταθεί, με το μοναδικό αγνό τρόπο του, στην εθνική μας προσπάθεια. 
Πριν από δυο μέρες απέστειλε τηλεγράφημα στον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στο περιεχόμενο του οποίου στηλιτεύει τη στάση της Γερμανίας κατά την πρόσφατη επίπονη διαπραγμάτευση της χώρας μας στο Γιούροκρουπ. 
Ουσιαστικά και περιεκτικά τα ερωτήματά του, αγγίζουν και αφορούν τον καθένα από μας. «Με ποιες εγγυήσεις έδιναν τα δάνεια στις εκάστοτε κυβερνήσεις χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς να υπολογίζουν το «ρίσκο του δανειστή»; Ρωτά χωρίς φυσικά να ελπίζει σε απαντήσεις…
Η πρότασή του για εκατομμύρια ελληνικά τηλεγραφήματα και emails προς στους Ευρωπαίους «συμμάχους» μας, θα έπρεπε να μας βρίσκει όλους σύμφωνους: «Καλές οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης στις πλατείες, αλλά καλύτερη η γραπτή επικοινωνία μαζί τους»..., λέει.
Γιατί όχι, λέμε εμείς…

Δ.Κ.

Δείτε το τηλεγράφημα:

Posted by Lamia Times on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015
Share on Google Plus

About Georgia Bairami

H αγάπη για τον τόπο μας είναι δείγμα πολιτισμού.Τίποτα δε μας ανήκει όλα είναι δανεικά και τα οφείλουμε στις γενιές που ακολουθούν..
    Blogger Comment
    Facebook Comment