"Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ.." ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΡΝΑΣ

Συναυλία  στο χώρο της Ακρόπολης της Πρόερνας στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 και ώρα 9.00 μ.μ.  από τη πολυμελή και βραβευμένη Ορχήστρα Νέων Δίου . Η διοργάνωση της συναυλίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού.
 Η Ορχήστρα Νέων Δίου είναι αυτή που είχε επιλεγεί να καλύψει φέτος το μουσικό πρόγραμμα στο μουσείο της Ακρόπολης, στις 18 Μαΐου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.
Πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις μετρούν στο ενεργητικό τους όπως  στο Μέγαρο Μουσικής Θες/νίκης, στην Αίθουσα Τεχνών Βέροιας, στην Νέα Ελληνική Τηλεόραση(ΝΕΤ)καθώς και σε μια σειρά άλλων σπουδαίων εκδηλώσεων.
 Η επιλογή για την εμφάνιση τους αυτή στο μεγαλύτερο μουσείο της χώρας μας ενός εκ των σπουδαιότερων του κόσμουδεν υπήρξε βέβαια τυχαία και ούτε οι αρμόδιοι θα προσκαλούσαν ποτέ ένα μέτριο καλλιτεχνικό σχήμα σε ένα τόσο σημαντικό χώρο και σε μια διεθνή μάλιστα εκδήλωση.

  Ο μαέστρος Νίκος Πατρής είναι έτοιμος μαζί με το ταλαντούχο σχήμα του να καταπλήξουν το κοινό που θα τους παρακολουθήσει σ΄αυτό τον ιδιαίτερα σημαντικό αρχαιολογικό χώρο. Εκεί πάνω στην ακρόπολη της Πρόερνας , σε μια από τις τελευταίες νυχτιές του Αυγούστου θα αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί και μελωδικά με επιτυχίες μεγάλων ελλήνων συνθετών ,το καλοκαίρι.  
Σ΄ αυτή τη χώρα που η ανάταση ψυχής αποτελεί πια αναγκαιότητα τέτοιου είδους εκδηλώσεις αποτελούν ανάσα ζωής . Προσκαλούμε όλους σας να πλαισιώσετε με την παρουσία σας αυτή τη σημαντική εκδήλωση και σίγουρα αυτή η βραδιά θα χαραχθεί βαθιά στη μνήμη .
Share on Google Plus

About Ofenis

H αγάπη για τον τόπο μας είναι δείγμα πολιτισμού.Τίποτα δε μας ανήκει όλα είναι δανεικά και τα οφείλουμε στις γενιές που ακολουθούν..
    Blogger Comment
    Facebook Comment