1o Συμπόσιο Oινογνωσίας Γευσιγνωσίας “Στη Γη του Έλληνα”


To 1ο Σάββατο του Δεκέμβρη, από το πρωί θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα βιολογικά κρασιά του κτήματος και την αληθινή κουζίνα του Chef Ηλία Σκουλά, ο οποίος θα μας μαγειρέψει “μεσαιωνικές συνταγές” από την Στερεά Ελλάδα και την Κρήτη.

Tα κρασιά μας, Arx Λευκό και Ερυθρό, Αφήλιον και Περιήλιον, θα ρέουν άφθονα και θα παντρεύονται με τις γεύσεις του εκκεντρικού Chef.
Το 1ο ανοιχτό συμπόσιο στη “Γη του Έλληνα” συμπίπτει και με την φετινή παραγωγή του τσίπουρου της οικογένειας Γκανή, και την πρόκληση μιας ακόμα δοκιμής.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Ώρα: Από Αυγή σε Αυγή
Eίσοδος : Kατανάλωση Eλεύθερη!


Οινοποιείο Γκανή - Αμπελώνες Γκανή

Ανάμεσα στο κάστρο του Δομοκού και το κάστρο (Αrx) της αρχαίας Πρόερνας, τη χώρα των Αμαζόνων, κοντά στον τάφο του Έλληνα, του γιού του Δευκαλίωνα και μόλις δυο ώρες δρόμο από την Αθήνα, βρίσκεται το γραφικό χωριό Βαρδαλή. Εκεί στεγάζεται το οινοποιείο του Βάιου Γκανή.
Πάνω στην νοτισμένη με ιστορία γη θα στηθεί ένα μοναδικό event γεύσης και οίνου το 1ο Σάββατο του Δεκέμβρη.
Το 1ο ανοιχτό συμπόσιο στη “Γη του Έλληνα” συμπίπτει και με την φετινή παραγωγή του τσίπουρου της οικογένειας Γκανή, και την πρόκληση μιας ακόμα δοκιμής.

Share on Google Plus

About Georgia Bairami

H αγάπη για τον τόπο μας είναι δείγμα πολιτισμού.Τίποτα δε μας ανήκει όλα είναι δανεικά και τα οφείλουμε στις γενιές που ακολουθούν..
    Blogger Comment
    Facebook Comment