Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ !!!



Ο Στελιος Συρος ειναι ο νεος Δημαρχος Δομοκου. Με ποσοστο πανω απο 57% οπως αυτη τη στιγμη αναγραφεται στην επισημη σελιδα του Υπουργειου Εσωτερικων ο Στελιος Συρος επικεφαλης του συνδυασμου Συνεργασια Πολιτων "με οραμα για τον τοπο" ανατρεψε ολα τα προγνωστικα  κι επικρατησε με μεγαλη διαφορα του αντιπαλου του Δημητριο Τζιαχρηστα το ποσοστο του οποιου ανηλθε περιπου στο 43% .
Ο δημος Δομοκου επελεξε να στηριξει τις ελπιδες του στο "στρατηγο" οπως ολοι  στην επαρχια Δομοκου τον αποκαλουν. Η σημαντικη αυτη νικη υποδηλωνει πως τελικα ο λαος αναγνωριζει την αξιοσυνη .Η τολμη που επεδειξαν οι κατοικοι του Δομοκου ειναι απαραμιλλη !Η στηριξη υπηρξε μαζικη κι αυτο προσδιδει στην εκλογικη αυτη νικη μια ιδιαζουσα σημασια!
Συγχαρητηρια στο νεο Δημαρχο Δομοκου Στελιο Συρο , σ ολους τους συνεργατες και υποστηρικτες του .Ευχομαστε το εργο σας να στεφθει απο απολυτη επιτυχια ! Η εμπιστοσυνη του κοσμου να μετατραπει σε μοχλο αναπτυξης και ευημεριας .

Καλη δυναμη !!!

τα αποτελεσματα στη σελιδα του Υπουργειο Εσωτερικων: http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{"page":"level","params":{"level":"dhm_d","id":9159}}
Share on Google Plus

About Ofenis

H αγάπη για τον τόπο μας είναι δείγμα πολιτισμού.Τίποτα δε μας ανήκει όλα είναι δανεικά και τα οφείλουμε στις γενιές που ακολουθούν..
    Blogger Comment
    Facebook Comment